Om

Kostnadsfria klientsamtal i coronaläget

Coronakrisen har medfört en abrupt förändring för oss alla, en förändring som ingen har kunnat förbereda sig för. Den bekanta och trygga vardagen har ersatts av undantagstillstånd och omvälvningar på många olika fronter.

Många finländare, från ung till gammal, upplever utmaningar med att klara av detta nya normala. Andra sitter och grubblar på hur framtiden ska bli. Är du skolelev kanske du längtar efter att hänga med kompisarna. Är du arbetstagare kanske du funderar på om du får behålla jobbet och hur du ska klara dig ekonomiskt. Är du senior kanske du har blivit totalt isolerad och lämnad ensam med din oro.

Jag erbjuder i samarbete med Förbundet för Mentala Tränare i Finland nu kostnadsfria samtal. Samtalen kan handla om att dela din oro med någon, att bolla idéer om möjliga lösningar på en beklämmande situation eller varför inte passa på att reflektera över vad du egentligen vill ha ut av livet.

Inspirationsdag med Förbundet för mentaltränare i Finland och Personal Brainer Reidar Wasenius

I oktober 2017 besökte Certified NLP trainer Jeanette Szymanski och Mentaltränare Christoff Treier mej på jobbet

Lunch och givande samtal med Mentaltränaren Christoff Treier och Coachen Ellen Westerlund på sommaren 2017

Fick förmånen att samtala med Larsson i hans SlowCity Podcast och så här presenterar han den:

I den här episoden talar vi om personlig utveckling, mental träning och stresshantering. Varför lägger somliga upp hinder för sig själv medan andra glider på en räkmacka? Som guide in i hjärnans katakomber fungerar coachen och fysioterapeuten Michaela Stenvwall-Olander.
Veckans tips: Hur mata hjärnan med godbitar? Lyssna och må bättre

En artikel i Svenska Folkskolansvänners Magasin s. 30-32 om vår volontärresa till Sri Lanka

Artikel i Västra Nyland när min ”nya” resan nyss hade börjat

2017-01-10